O nama

Tvrtka Planet IX d.o.o. specijalizirana je za korištenje umjetne inteligencije i njezine primjene u obradi podataka u robotici, dronovima i bespilotnim zrakoplovima.

Osnovna djelatnost Planeta IX d.o.o. je osmišljavanje rješenja za prikupljanje podataka iz zraka. Tvrtka je osnovana 2017. godine i u cijelosti je u vlasništvu matične tvrtke KING ICT d.o.o. Višegodišnje iskustvo matičnih tvrtke u integraciji IT sustava uz primjenu vlastitih programskih i infrastrukturnih rješenja te multidisciplinarni projektni pristup, temelji su na kojima je izgrađena naša tvrtka. Nudimo najširi raspon usluga i sposobni smo isporučiti projekt “ključ u ruke”,

Našu osnovnu djelatnost kontinuirano usavršavamo. Kako bismo u tome bili uspješni, intenzivno se bavimo bespilotnim zrakoplovima – konstruiranjem i osmišljavanjem novih bespilotnih zrakoplova, integracijom raznih senzora na postojeće bespilotne zrakoplove, testiranjem i letovima u ekstremnim uvjetima za potrebe prezentacije bespilotnih zrakoplova kupcima, vršimo obuke za osposobljavanje udaljenih pilota za bespilotne zrakoplove (praktična i teorijska obuka), a naši letački timovi redovito usavršavaju svoja znanja i vještinu letenja na različitim vrstama bespilotnih zrakoplova kako bi u svakom trenutku bili spremni odraditi letnu zadaću.

Ovime se potvrđuje da je Planet IX d.o.o. registrirani operator sustava bespilotnih zrakoplova pri Hrvatskoj agenciji za civilno zrakoplovstvo i time je ovlašten/a izvoditi letačke operacije u skladu s primjenjivim propisima.

Opći podaci:

Naziv tvrtke: Planet IX d.o.o.
OIB: 25767144455
MBS: 081121449 

Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu Tt
Temeljni kapital društva u iznosu od 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti u novcu.

Adresa

Kontakt

Zapošljavamo

Naš postojeći mladi, kreativni i ambiciozni tim želimo ojačati s novim članovima koji će nam pomoći u razvoju bespilotnih letjelica.