Bespilotni zrakoplovi

U našoj ponudi nudimo više bespilotih zrakoplova za različite namjene prema uslugama, kao i integracijama raznih senzora prema zahtjevima kupaca

Albatros UAV

Albatros UAV je bespilotni zrakoplov srednjeg dometa i istrajnosti leta. Kao platforma, Albatros UAV, je potpuno prilagodljiva različitim operacijama što smo mi iskoristili te jednostavnu leteću platformu pretvorili u izdržljivi sustav za provedbu fotogrametrijskih snimanja. Također, Albatros Trainer bespilotni zrakoplov se koristi u naprednoj fixed wing obuci za udaljenog pilota bespilotnog zrakoplova.

eRIS III

eRIS III je pouzdan bespilotni zrakoplov za let iznad kopna i mora, nadzor objekata danju i noću, nadzor velikih površina u dugim vremenskim periodima te let u složenim meteo uvjetima.

DJI Matrice 600

Jednostavan bespilotni zrakoplov koji je spreman za let u nekoliko minuta. Sklopive ruke pridonose jednostavnosti prilikom transporta, a sklopive noge povećavaju funkcionalnost tijekom leta. Napredna IMU i GNSS oprema osigurava pouzdanost i sigurnost u letu te omogućava izvršavanje svih letnih zadaća. DJI Matrice 600 se koristi za fotogrametrijska i lidarska snimanja.

DJI Matrice 300 RTK

DJI Matrice 300 RTK bespilotni zrakoplov se koristi za snimanje iz zraka različitim senzorima, a odabir senzora za rad ovisi o projektnom zadatku. Full frame fotogrametrijska kamera, LIDAR i DJI Matrice 300 RTK čine savršen spoj za odrađivanje svih snimanja iz zraka čiji se produkti koriste u geodeziji, građevini, agronomiji, restauraciji, ... Također, DJI Matrice 300 RTK se koristi za naprednu obuku udaljenih pilota bespilotnih zrakoplova.

SenseFly eBee X

SenseFly eBee X je jedan od napoznatijih i najcjenjeniijih bespilotnih zrakoplova za potrebe mapiranja terena. Izvrsno usklađen s Pix4Dmapper programom u kojem se prikupljeni podaci, snimke, obrađuju te kao rezultat se dobivaju zadivljujući ortomozaici i fotogrametrijski proizvodi. Siguran je i pouzdan u lošijim vremenskim uvjetima. Jednostavno rečeno, SenseFly eBEE X bespilotni zrakoplov odrađuje posao!

Geoscan 201

Geoscan 201 Geodesy je bespilotni zrakoplov za mapiranje u koji je ugrađen GNSS prijamnik, što omogućuje mapiranje do 8000 hektara na dan i izrade ortografskih karata georeferenciranih sa centimetarskom točnošću. Bespilotnim zrakoplovom je autonomno upravljan pomoću Geoscan Planner računalnog programa u kojem se izrađuju letne misije kao što su mapiranje terena, let na određene lokacije, koridorno snimanje,

DJI Mavic 2 Pro

Bespilotni zrakoplovi za obuku